Hasselbraam

Kinderopvang Langedijk - Hasselbraam

BSO De Hasselbraam is gevestigd op de Kastanjelaan en is geopend op maandag t/m vrijdag. In de Hasselbraam zijn de groepen Kajuit en Koperwiek.

Dagprogramma en visie op deze groep
Bij de Kajuit worden activiteiten aangeboden welke passend zijn in het zelfgekozen thema. Kinderen nemen hierin actief deel door aan te geven bij de pedagogisch medewerkers wat zij graag willen ondernemen. Kinderen betrekken wij actief hierin. De thema’s en activiteiten zijn passend bij 8+ groep Torenkamer. Door gezamenlijk activiteiten te ondernemen of een uitwisseling te laten plaatsvinden, bieden wij voor kinderen een ruime keuze en kunnen wij activiteiten groter vormgeven. Kinderen ontmoeten op deze wijze ook de andere 8+ kinderen. Zo is er voor alle kinderen een breed aanbod waarin wij voldoen aan de wensen en behoeftes van onze 8+ kinderen.
De groepsruimte is ingericht specifiek voor deze doelgroep. Zo is er ruimte om te chillen, gamen, techniek, voetbaltafel en om te koken en bakken.

Voorschoolse opvang
Bij De Hasselbraam is Voorschoolse opvang (VSO) mogelijk van maandag t/m vrijdag van 07.00 - 08.30 uur. Tijdens de VSO tijden is De Hasselbraam te bereiken op telefoonnummer 085-4872260

Telefoon: 085-4872260
Email: hasselbraam@kinderopvanglangedijk.nl

Het klachtenvrij certificaat van BSO Hasselbraam van de Geschillencommissie Kinderopvang vindt u hier.

Het GGD Rapport van de Hasselbraam vindt u hier.