Waaidorp

Kinderopvang Langedijk - Waaidorp Op de Sport en Spel BSO Waaidrop ben je zoveel mogelijk buiten om niet alleen te sporten, maar juist ook verschillende spellen te spelen. Uiteraard zijn er binnen ook voldoende mogelijkheden om te knutselen, lezen, gamen en/of te chillen.
Meer informatie over BSO Waaidorp vindt u hier.

BSO Waaidorp is geopend op maandag, dinsdag en donderdag.

Het klachtenvrij certificaat van BSO Waaidorp van de Geschillencommissie Kinderopvang vindt u hier.

Email: waaidorp@allente.nl

Tim en Jordy werken op deze sport BSO. Ze zijn erg enthousiast: “Het allermooiste is kinderen zien genieten als we met zijn allen bezig zijn met een activiteit. Kinderen bewegen eigenlijk veel te weinig. Daarom hebben we allerlei leuke spelletjes, waarbij je spelen en leren combineert.” 
“Zo hebben we een Topografie spel waarbij we de kaart van Nederland tekenen met alle provincies,” zegt Jordy. “We laten de kinderen van plaats naar provincie rennen, zo bewegen én leren ze.”  Tim vult aan: “Daarnaast leren we kinderen met verliezen omgaan. Sport is daar een fantastisch hulpmiddel voor. Je kunt niet je hele leven alleen maar winnen. Soms zit het heel erg tegen, daar weet Jordy alles van. Van verliezen word je weerbaar en sta je later sterker in de maatschappij.”
"Toen we hier begonnen hadden we bijna alleen jongens op de sport BSO, maar je ziet nu dat het aantal meisjes ook toeneemt. Dat zorgt voor een goede mix."

Het GGD rapport van BSO Waaidorp vindt u hier.