Buitenbanjers

Kinderopvang Langedijk - Buitenbanjers
Dit unieke kinderdagverblijf is gevestigd midden in de natuur. Het ligt naast Vakantiepark Molengroet en het verblijf van peuters speelt zich zo veel mogelijk buiten af. We hebben de gelegenheid om naar het recreatiegebied Geestmerambacht te gaan.
 
Het kinderdagverblijf de Buitenbanjers is bedoeld voor kinderen van 1-4 jaar. De vestiging is open op maandag, dinsdag en donderdag. Indien er voldoende aanmeldingen zijn, zal De Buitenbanjers ook open gaan op woensdag en vrijdag. Uw peuter kan bij De Buitenbanjers terecht van 07.00 tot 18.30 uur. 
 
Een idee van een dagindeling:
De kinderen kunnen tot 9.00 uur naar de Buitenbanjers worden gebracht. Vanwege het nieuwe concept van deze kinderopvang zullen we starten met een gewenningsperiode, waarin we vooral in de tuin te vinden zijn. Daar zullen allemaal natuur gerelateerde activiteiten gedaan worden. Hierdoor leren wij de kinderen beter kennen en kunnen zij wennen aan dit nieuwe concept.
Later gaan we de horizon verbreden en zullen we met de kinderen gaan wandelen naar een mooie speelplek waar we in de kring gaan picknicken, zingen, themawerk doen en daarna vrij spel.
 
Rond de middag gaan we zoveel mogelijk buiten in de tuin lunchen, in de moestuin werken, knutselen en eventueel slapen. Na de middag is er nog tijd om opnieuw naar buiten te gaan om te picknicken en te spelen. De binnenruimte is ook zeer geschikt om leuke activiteiten te doen en een goed alternatief bij slecht weer.


Interesse?
Heeft u interesse in deze kinderdagopvang? U kunt uw kind aanmelden middels dit aanmeldformulier. Of bel met de afdeling Planning & Plaatsing voor meer informatie: 0226-320208, keuzetoets 1.

U kunt het GGD Rapport hier bekijken.