't Honk

Kinderopvang Langedijk - 't Honk Is uw kind gek op buitenspelen/ sporten of houdt uw kind van knutselen of spelletjes spelen?
Dan is onze BSO 't Honk iets voor uw kind! Onze BSO is gevestigd in de sportkantine van voetbalvereniging LSVV en is open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en is voor kinderen van 7 jaar of ouder.
Er zijn twee BSO groepen die vallen onder BSO 't Honk: Wimwam en Wimwam 8+
 
Op het Honk doen we zoveel mogelijk activiteiten buiten. Sporten en veel verschillende vernieuwende spellen! Uiteraard zorgen we ervoor dat er binnen ook voldoende mogelijkheden zijn om te knutselen, lezen, gamen en/of te chillen.
 
Hoe ziet een dag bij 't Honk eruit?
De kinderen verzamelen buiten, voor BSO Ziezo en gaan hierna naar 't Honk om activiteiten te ondernemen. De ruimtes bij de sportvereniging biedt de kinderen grote en leuke sportvelden aan. De kinderen kunnen hier heerlijk op sporten of (buiten)activiteiten of spellen te ondernemen. We maken ook gebruik van de kantine. Hier kunnen de kinderen ook binnen verschillende spellen of activiteiten doen, als het bijvoorbeeld regenachtig of kouder weer is.
De kinderen komen niet terug naar BSO Ziezo, maar worden opgehaald bij 't Honk.
 
Interesse?
U kunt uw kind voor 't Honk aanmelden via het aanmeldformulier.

Bekijk hier het GGD rapport.