Kinderopvang Langedijk

Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
meer...

Werken bij Allente

Werken bij Allente

Allente is een professionele en deskundige kinderopvang organisatie in Langedijk en Heerhugowaard. We bieden opvang voor kinderen van 0-13 jaar in verschillende opvangvormen: Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse Opvang en Gastouderbureau.
De kinderen kunnen bij ons samen spelen, ontdekken en ontwikkelen in een groep, maar ze kunnen ook hun eigen ‘ik’ zijn en die aandacht krijgen door een professioneel en betrokken team van medewerkers. Allente verzorgt en stimuleert de kinderen in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen.

Kernwaarden
De opvang van Allente werkt vanuit de volgende kernwaarden:
- Veilige en kindgerichte opvang
- Enthousiaste, betrokken en respectvolle medewerkers
- Samenwerking met ouders
- Vrije tijd en plezier voor de kinderen
- Kwaliteitsbewust
- Ontwikkelingsgericht
- Lokaal werken waarbij ruimte is voor eigenheid
 
Wat bieden wij?
Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wij bieden een informele werksfeer met veel afwisseling en uitdaging in je werk. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, zoals een salaris conform de CAO Kinderopvang, mogelijkheden om flexibel te werken, opleidingsmogelijkheden, pensioenregeling en coaching on the job.
Kinderdagverblijf is een erkend leerbedrijf, dus ook als je stage wil komen lopen, ben je van harte welkom om daarvoor contact met ons op te nemen.
 
Vacatures
Is je interesse gewekt en wil je bij ons komen werken? Kijk dan snel op de openstaande vacatures en kijk of jouw gewenste baan nu gevraagd wordt. Zie je geen passende vacature? Dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen.

Meer informatie of solliciteren?
Wil je meer informatie over werken bij Allente? Neem dan contact op met onze afdeling Personeel op telefoonnummer 0226-320208. Of stuur een email naar personeel@allente-opvang.nl, waarnaar je ook je sollicitatie kan sturen.